Kaksinkertainen juhlan aihe

Kirkkonummen Huolto Oy:ssä tuplajuhlat tällä viikolla

Kirkkonummen Huolto Oy:ssä oli syytä juhlaan sillä kaksi isännöitsijää on saanut huomiota erittäin myönteisessä valossa.

Isännöitsijä Magnus Sjölund on saanut päätökseen AIT -tutkintonsa (Ammatti Isännöitsijän Tutkinto). Hän on kuudes (6) isännöitsijä, joka on Kirkkonummen Huollossa kouluttautunut työn ohessa ammattitutkinnon suorittaneeksi isännöitsijäksi.

Vapaaehtoinen maanpuolustustyö on Magnuksen sydäntä lähellä ja hän osallistuu aktiivisesti reserviläistoimintaan.

Varatoimitusjohtaja Mika Mynttinen on saanut vastaanottaa pätevyyden auktorisoitu isännöitsijä. Mikalle auktorisointi on jo ”toinen”, sillä hänellä oli jo vanhan mallin mukainen henkilöauktorisointi.

Näiden saavutusten lisäksi AIT koulutus on Kirkkonummen Huollon isännöitsijöiden tavoitteena muutenkin. Tällä viikolla on yksi isännöitsijöistämme aloittanut AIT- tutkintoon valmistavan koulutuksen.

Kirkkonummen Huolto Oy onnittelee AIT tutkinnosta ja pätevyydestä asianosaisia.

magnus-sjolund_ait

Magnus Sjölund