Kirkkonummen Huolto Oy mukana Raasepori EXPOssa

Tervetuloa messuille

Läntisen Uudenmaan suosituimmat messut ovat 26 – 27.5.2017!

Rakentamiseen ja asumiseen keskittyvän messutapahtuman teema vuonna 2017 on Asu ja voi hyvin.
Messukävijä voi tutustua kaikkeen, mikä liittyy rakentamiseen ja viihtyisään asuinympäristöön.

Kirkkonummen Huolto Oy kertoo monipuolisista kiinteistöpalveluistaan, aina isännöinnistä siivoukseen. Messuille kannattaa tulla tutustumaan ja pyytämällä tarjouksen messuilla osallistuu samalla arvontaan.

Messuille ovat tervetulleita kaikki, jotka työskentelevät hyvän asuinympäristön puolesta, jotka haluavat hyvää ja kokonaisedullista palvelua kiinteistölleen. Kirkkonummen Huolto Oy:n hoitamissa taloissa asuu tyytyväisiä ihmisiä!

Messut ovat avoinna perjantaina klo 14–20 ja lauantaina klo 10–16.

Liput maksavat 10 euroa per henkilö. S-Etukortilla 7,50 euroa. Alle 18 v. vanhemman seurassa ilmaiseksi.

16.5.2017