Pelastussuunnitelmat kuntoon

Kirkkonummen Huollon isännöimät kohteet saavat rahanarvoista etua

Pelastuslaki (379/2011) velvoittaa taloyhtiöitä tekemään lain mukaisen pelastussuunnitelman sekä pitämään sen ajan tasalla. Kirkkonummen Huolto on työstänyt isännöimilleen taloyhtiöille nykyaikaisen ja toimivan mallin, jolla pelastussuunnitelmat saadaan kerralla kuntoon. Yhteistyömme ja isännöimiemme kohteiden määrän mukanaan tuoman hintaedun myötä taloyhtiöt saavat huomattavaa etua kun palvelu tilataan kauttamme.

Laki velvoittaa pitämään pelastussuunnitelman aina ajan tasalla ja kaikkien saatavilla. Olemme valinneet yhteistyökumppaniksemme Plan Brothersin Pelsu Pelastussuunnitelman. Se on kustannustehokas ja pitää kiinteistönne pelastussuunnitelman verkossa. Lakisääteiset vaatimukset täyttyvät täten parhaalla ja helpoimmalla tavalla. Lisäksi päivitämme pelastussuunnitelmanne asiasisällön aina vastaamaan uusimpia lakeja, asetuksia ja käytäntöjä. Lisäksi pelastussuunnitelma on tarvittaessa myös viranomaisten saatavilla suoraan verkon kautta.

Ylläpito
Ajantasaisuus on lakivelvoite. Päivitykset ovat hallituksen vastuulla. Tämä yhteistyömme myötä huolehdimme päivityksistä ja hallitus voi keskittyä muihin asioihin.

Pelsu pelastussuunnitelman hyödyt

– pysyy aina ajan ja lain tasalla poistaen tarpeen kalliista päivityksistä ja huolen vastuuhenkilöiden valinnasta.

– on aina kaikkien saatavilla ja sen voi koska tahansa lukea tai tulostaa talokohtaisen linkin kautta.

– on paloturvallisuusalan ammattilaisen toteuttama, sisällöltään laadukkain ja auttaa oikeasti asukkaita tutustumaan turvallisuustietoon helpommin.

Demo  Linkki (suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi)

Hallitus voi huolehtia lakisääteisen velvollisuuden täyttämisestä myös itse. Selkeät ohjeet löytyvät täältä.