Raseborg Expo 2016

Kirkkonummen Huolto näkyvästi esillä Raseborg Expossa

Toukokuun viimeisen viikonlopun kesäinen ilma helli messukävijöitä

Green Building Island kokosi ekologisen rakentamisen toimijoita yhteen Raasepori Expossa

Ekologinen ja luonnonmukainen rakentaminen oli esillä Raasepori Expossa 27.–28.5.2016 Karjaalla. The Natural Building Company Oy oli koonnut yhteen alan toimijoita rakentamisen eri alueilta ja yhdessä nämä muodostivat messuilla kiinnostavan kattauksen ekologisen ja luonnonmukaisen rakentamisen toimijoita yhdessä paikassa. Kyseessä oli uniikki kokonaisuus, sillä näin hienolla joukolla ekologisen rakentamisen edustajat eivät ole aiemmin kokoontuneet. Synteettisille rakennusmateriaaleille on aina luonnollisia vaihtoehtoja, näillä messuilla ne olivat johdonmukaisesti koottuna yhdelle alueelle. Esillä oli mm. erilaisia savilaasteja ja muita luonnonmukaisia materiaaleja, pellavatuotteita, ikkunoiden restaurointia, sydänpuuta, tulisijatietoutta, ekologista arkkitehtuuria, vaihtoehtoja perustukselle, jäteveden luonnollista käsittelyä ja luonnonmukaisia tuotteita restauroijan tarpeisiin. Raasepori Expo olikin ainutlaatuinen tilaisuus tutustua luonnonmukaiseen rakentamiseen paikan päällä.

Kirkkonummen Huolto oli näkyvästi esille heti sisäänkäynnin vieressä. Erityisesti kiinnostusta herätti kattojen puhdistus ja suojauspalvelut. Lisäksi isännöinti ja huoltopalvelut ja siivouspalvelut herättivät ansaittua kiinnostusta.

Adlercreutz

Messut avasi Kirkkonummelainen kansanedustaja Anders Adlercreutz

Näytteilleasettajat

Messuilla oli näytteilleasettajia sekä sisällä että ulkona

Messujen yhteydessä Kirkkonummen Huolto Oy suoritti arvonnan, jossa palkintona oli lahjakortti Hotelli Långvikiin, sisältäen yöpymisen kahdelle henkilölle aamiaisineen sekä kuntosali ja kylpylän käyttömahdoillisuuden. Onnetar suosi Eija Londénia Karjaalta. Lämpimät onnittelut.

Khoy ja Cleankalle

Kirkkonummen Huolto Oy ja Cleankalle olivat näyttävästi esillä Raseborg Expon sisäänkäynnin vieressä.

Siivouskone

Siivouskoneen kokeileminen toi hymyn nuoren miehen kasvoille. Siivouspalvelumme on pelkkää iloa.

Bk ja Feldt-Ranta

Kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta keskustelemassa KH Oy:n toimitusjohtaja Benjam Kukon kanssa.

Aurinkoinen sää

Aurinkoinen sää suosi järjestäjiä, messuvieraita ja näytteilleasettajia