Hyödyllistä ja Ajankohtaista tietoa

Real Estate Forum 2016 – syksyn taloyhtiötapahtuma oli 16.11.2016

Kirkkonummen Huolto Oy järjesti jälleen suuren suosion saavuttaneen asiantuntijaillan taloyhtiöpäättäjille. Kyseessä oli REAL ESTATE FORUM 2016 – syksyn taloyhtiötapahtuma. Illan aikana saimme kuulla asiantuntijoiden esitykset erittäin ajankohtaisista asioista.

Tilaisuus järjestettiin kokous ja kongressihotelli Majvikissa. Tilaisuuden aiheet olivat erittäin kiinnostavia ja ajankohtaisia taas kerran.

-Toimitusjohtaja OTK Kai Haarma KAK-Laki Oy:stä kertoi mitä juridisia asioita tulisi ottaa huomioon kun mietitään hybridi- ja sähköautojen lataustarpeisiin liittyviä kysymyksiä. Lisäksi hän luennoi aiheesta ”Uusi tupakkalaki – uhka vai mahdollisuus taloyhtiössä”.

kai-haarma1

Kai Haarman esitys sivuillamme

-Talven lähestyessä muistutettiin kattoasia ja katon turvallisuuteen liittyvät asiat. Katon turvalaitteista ja turvavaatimuksista kertoi kattoasiantuntija Harri Kuhanen, Icopal Oy:stä.

harri-kuhanen1

Harri Kuhasen esitys sivuillamme

-Vakuutusasiantuntija Antero Miikki piti esitelmänsä aiheesta ”Taloyhtiön vakuutusturva – tarvitaanko lisäksi kotivakuutus. Anteron esitys oli ajankohtainen ja selvensi selkeästi kiinteistövakuutuksen ja kotivakuutuksen eroja ja miten ne täydentävät toinen toisiaan.

antero-miikki1

Antero Miikin esitys sivuillamme

-Lopuksi turvallisuusasiantuntija Sampo Rantakokko kertoi liesivahdin mukanaan tuomista mahdollisuuksista kodin paloturvallisuutta parannettaessa. Kotitalolehden 15.11.2016 julkaisema juttu ”Suomi palaa” sivusi ajankohtaisuudellaan juuri näitä aiheita.

sampo-rantakokko

Sampo Rantakokon esitys sivuillamme

Luentosalissa oli jälleen kerran hyvä tunnelma, kun lähes jokaisella tuolilla oli taloyhtiöpäättäjä kuuntelemassa asiantuntijoiden luentoja.

Tilaisuuden lopuksi kuulijoiden kesken arvottiin joulukinkku. Arpaonni suosi Reijo Salmea, Finnsbackasta.

”REAL ESTATE FORUM – Kevät 2017” taloyhtiötapahtuman ohjelman suunnittelu on jo aloitettu ja erittäin ajankohtainen ja useita yhtiöitä askarruttava asia tulee olemaan teemana. Lisätietoa hieman tuonnempana.

18.11.2016