Syksyn REAL ESTATE FORUM keräsi taloyhtiöpäättäjät M/S Finlandialle

Kirkkonummen Huolto Oy:n suositut taloyhtiötapahtumat saivat uusia tuulia, kun syksyn 2018 tapahtumapaikaksi oli valittu Eckerö Linen M/S Finlandia.

Satamaan siirryttiin linja-autokyydillä ja runsas ohjelma alkoi heti laivaan saavuttua. Ohjelmassa oli tuhdisti tavaraa mm seuraavista asioista:

iLOQ lukitusratkaisut taloyhtiön ihmisten ja omaisuuden turvana

Vesivuoto- ja kosteushälytysjärjestelmät

Aurinkosähkö taloyhtiössä

OP Yhteiskäyttöauto taloyhtiössä

Sähköautojen lataus ja ARA-tuki

Taloyhtiön vakuutukset

Seminaarinpitäjien materiaali on luettavissa klikkaamalla ko. otsikkoa.

Asiapitoinen seminaariohjelma kesti vajaat neljä tuntia, jonka jälkeen osallistujille tarjoutui tilaisuus nauttia maittava riistapitoinen päivällinen asiaankuuluvine juomineen.

Kiitämme osallistujia ja puhujia. Kirkkonummen Huolto Oy tulee jatkamaan REAL ESTATE FORUM -taloyhtiötapahtumien järjestämistä myös vastaisuudessa, tavoitteena on vähintään kaksi tapahtumaa vuosittain. Kiitos myös saamastamme runsaasta palautteesta.

”Wau, upea tilaisuus. Kiitos hyvistä asiantuntijaluennoista”

”Det var en mycket angenäm och väl ordnad tillställning”.

M/S Finlandian kokoustilat tarjosivat upeat puitteet runsaslukuiselle taloyhtiöpäättäjien joukolle.

2.11.2018