Jobba hos oss?

Vår vision i Kirkkonummen Huolto är att vara Västra Nylands bästa och sakkunnigaste samt det bäst betjänande fastighetstjänstföretaget.

Kirkkonummen Huolto är känt för vår 40 år långa verksamhet, god service och högklassig fastighetsservice, till vilken sommartids utearbeten väsentligt hör.

Kirkkonummen Huolto Oy är Västra Nylands ledande företag inom fastighetstjänster, och vi producerar tjänster allt från Esbo till Hangö. Depåer har vi i Kyrkslätt, Ingå och Ekenäs.

Vi är det ledande fastighetsskötselbolaget i Västra Nyland. Vi har betjänat husbolag sedan 1974. Vi är ca 60 personer som levererar tjänster till över 300 kunder.

Vi söker personer för snöröjning med spade under vinterperioden 2019–2020 till områden i Kyrkslätt.

Arbetet varierar enligt snösituationen och är vid behov att man blir uppringd alltid då det snöar. Arbetet görs vardagar och veckoslut, oberoende vad klockan är. Arbetet är tidsbegränsat till slutet av vinterperioden.

Sänd Din ansökan genast åt juha.tuomala@nullkirkkonummenhuolto.fi