Jobba hos oss?

Vår vision i Kirkkonummen Huolto är att vara Västra Nylands bästa och sakkunnigaste samt det bäst betjänande fastighetstjänstföretaget.

Kirkkonummen Huolto är känt för vår 40 år långa verksamhet, god service och högklassig fastighetsservice, till vilken sommartids utearbeten väsentligt hör.

Kirkkonummen Huolto Oy är Västra Nylands ledande företag inom fastighetstjänster, och vi producerar tjänster allt från Esbo till Hangö. Depåer har vi i Kyrkslätt, Ingå och Ekenäs.

Vi är det ledande fastighetsskötselbolaget i Västra Nyland. Vi har betjänat husbolag sedan 1974. Vi är ca 60 personer som levererar tjänster till över 300 kunder.

Efterfrågan på våra tjänster är hög. Därför har vi behov av kunnig och serviceinriktad personal för att förstärka vårt tuffa team.

Vi söker personer för snöröjning

med spade under vinterperioden 2018–2019 till områden i Kyrkslätt och Raseborg. Arbetet varierar enligt snösituationen och är vid behov att man blir uppringd alltid då det snöar. Arbetet görs vardagar och veckoslut, oberoende vad klockan är. Arbetet är tidsbegränsat till slutet av vinterperioden.

Sänd Din ansökan genast åt juha.tuomala@nullkirkkonummenhuolto.fi