Jobba hos oss?

Vår vision i Kirkkonummen Huolto är att vara Västra Nylands bästa och sakkunnigaste samt det bäst betjänande fastighetstjänstföretaget.

Kirkkonummen Huolto är känt för vår 40 år långa verksamhet, god service och högklassig fastighetsservice, till vilken sommartids utearbeten väsentligt hör.

Kirkkonummen Huolto Oy är Västra Nylands ledande företag inom fastighetstjänster, och vi producerar tjänster allt från Esbo till Hangö. Depåer har vi i Kyrkslätt, Ingå och Ekenäs.

Vi är det ledande fastighetsskötselbolaget i Västra Nyland. Vi har betjänat husbolag sedan 1974. Vi är ca 60 personer som levererar tjänster till över 300 kunder.

Efterfrågan på våra tjänster är hög. Därför har vi behov av kunnig och serviceinriktad personal för att förstärka vårt tuffa team.

Kirkkonummen Huolto Oy är Västra Nylands ledande fastighetsservicebolag. Vi producerar högklassiga fastighetstjänster både åt den privata och offentliga sektorn. Vi sköter över 300 kundbolag. Vår omsättning är över 5 milj € och vi är redan över 60 i personalen.

Efterfrågan på våra tjänster är hög. Vi behov av glad, kunnig och serviceinriktad personal för att förstärka vårt tuffa team.

Vi söker en person till vår kundbetjäning i Kyrkslätt.

Du, som är serviceinriktad och har möjligen erfarenhet av fastighetsbranschen eller känner för att Du är van med knepiga situationer och dessutom känner för att Du fyller våra förväntningar och har ambitioner på att ta itu med ett jobb som både är krävande och givande, är den vi söker. Ta Dig an chansen att bli en i vårt team vars mål är att bjuda tjänster inom fastighetsskötsel som överskrider kundernas förväntningar. I vår kundbetjäning betjänar vi på de båda inhemska språken, kunskap i andra språk är en fördel.

Skicka Din skriftliga ansökan med det snaraste mona.knichter@nullkirkkonummenhuolto.fi