Hyödyllistä ja Ajankohtaista tietoa

Hyvä asiakaspalvelu

Toimistomme avoinna 8 – 16 arkisin – huoltopäivystys toimii 24/7

Hyvän asiakaspalvelun merkitys on meillä päivänselvä asia. Kun olet soittamassa meille, odotat, että puheluusi vastataan nopeasti, eikä Sinun tarvitse jonottaa pitkiä aikoja – maksulliseen yritysnumeroon soitettaessa jonottaminen saattaa maksaa ylimääräistä.

Jokaisella meistä on käsitys hyvästä asiakaspalvelusta. Se on nopeaa, palvelu on henkilökohtaista ja sitä tuotetaan tehokkaasti. Asiakaspalvelija on ystävällinen ja osaa auttaa asiakasta tilanteessa kun tilanteessa. Hän kuuntelee ja ymmärtää asiakkaan tarpeita.

Kehitämme asiakaspalveluamme koko ajan. Syksyllä koko henkilökunta osallistuu yrityksellemme räätälöityyn asiakaspalvelukoulutukseen.

Henkilökunnastamme jokaisen rooli on asiakaspalvelutilanteessa tärkeä, sillä kun asiakaspalvelu on hyvää ja asiakkaan kokemukset laadukkaita toimii yhteistyö vaivattomasti. Asiakaspalvelun kautta syntyy myönteinen ilmapiiri koko yritykseen.

satisfaction survey

 Hyvä asiakaspalvelu Kirkkonummen Huollossa

 Hyvä asiakaspalvelu unohtuu yllättävän usein monilta yrityksiltä. Sen tähden huolehdimme omalta osaltamme tämän asian kouluttautumalla ja sisäisillä ohjeilla.

Asiakaspalvelun tärkeys on tiedossamme ja pyrkimyksenämme on alati parantaa toimintatapojamme. Sen tärkeys näkyy joka päivä kaikessa toiminnassamme – kokouksissa, asiakastapahtumissa, viestinnässä ja asiakaskohtaamisissa. Kohtaamistilanteet voivat olla yhtälailla toimistollamme tai taloyhtiöiden pihoilla tai tiloissa.

Monet asiakkaamme ovatkin antaneet meille paljon myönteistä palautetta hyvistä kokemuksistaan ja saamastaan hyvästä ja nopeasta palvelusta. Kiitos kaikille palautteista, arvostamme sitä suuresti. Jokaisesta tapauksesta opimme aina jotain uutta, oli palaute sitten ylistävää tai kriittistä.

Monelle hyvä asiakaspalvelu on itsestäänselvyys, mutta aina voimme sitä parantaa. Otamme mielellämme vastaan hyviä vinkkejä ja ideoita asiakkailtamme. Palautteet auttavat meitä kehittämään toimintaamme ja palvelemaan yhä paremmin, oli sitten kyseessä isännöintipalvelu, kiinteistönhoitopalvelu, vihertyöpalvelu tai siivouspalvelu.