Töihin meille?

Kirkkonummen Huollon visiona on olla Läntisen Uudenmaan paras ja asiantuntevin ja parhaiten palveleva kiinteistöpalveluyritys.
Kirkkonummen Huolto tunnetaan yli 40 vuoden toiminnastaan, hyvästä palvelusta sekä laadukkaasta kiinteistönhuollosta ja –hoidosta johon olennaisesti liittyy kesäaikainen ulkoalueiden hoito.

Kirkkonummen Huolto Oy on Läntisen Uudenmaan johtava kiinteistöpalveluja tuottava yritys, joka tuottaa palveluja Espoosta Hankoon. Varikoita meillä on Kirkkonummella, Inkoossa ja Tammisaaressa.

Olemme Läntisen Uudenmaan johtava kokonaisvaltaista kiinteistöpalvelua tuottava yritys. Olemme palvelleet taloyhtiöitä vuodesta 1974. Henkilökuntamme määrä on n. 60 ja hoidossamme on yli 300 asiakasyhtiötä.

Kiinnostus palvelujamme kohtaan kasvaa kovaa vauhtia. Tarvitsemme joukkoomme osaavaa ja palvelualtista henkilökuntaa vahvistamaan jo ennestään hyvää tiimiämme. Haemme

LVI-ASENTAJAA

Sinulla tulee olla LVI-asentajan pätevyys ja kokemus. Äidinkielesi on joko suomi tai ruotsi. Olet ulospäin suuntautunut asiakaspalvelija etkä pelkää tarttua työhön. Sinulla on vahva tunne, että osaat ratkaista visaisia pulmia ja tilanteita sekä Sinulla on tunne että täytät suuret odotuksemme. Me annamme Sinulle mahdollisuuden olla osa mahtavaa tiimiämme jonka tavoitteena on tarjota kiinteistönpalveluja asiakkaillemme – palveluja joiden tason tulee jopa ylittää asiakkaidemme odotukset. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kaksikielisyys (suomi ja ruotsi) katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi juha.tuomala@nullkirkkonummenhuolto.fi

KAUSITYÖNTEKIJÄÄ ULKOALUEIDEN HOITOON

Työtä on tarjolla Kirkkonummen alueella. Työtehtäviin kuuluu ulkosiivous, lehtien nosto, sadevesikourujen puhdistus sekä muut vastaavat tehtävät, jotka pitää suorittaa ennen talvikauden alkua.

Työ on määräaikainen, tarvittaessa töihin kutsuttava (0-37,5h/vko).

Lähetä hakemuksesi heti juha.tuomala@nullkirkkonummenhuolto.fi

Kysymyksiin vastaa huoltopäällikkö Juha Tuomala, puh (09) 221 9090

KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ TALVIKAUDELLE 2021 – 2022

Työtä on tarjolla Kirkkonummella ja Veikkolassa sekä Espoossa Kivenlahden ja Mikkelän alueella. Työ on tarvittaessa työhön kutsuttava aina silloin kun lunta sataa, kelloon katsomatta. Tehtävä on määräaikainen talven ajan 30.4.2022 saakka. Eduksi katsotaan B-luokan ajokortti.

Lähetä hakemuksesi juha.tuomala@nullkirkkonummenhuolto.fi

Kysymyksiin vastaa huoltopäällikkö Juha Tuomala, puh (09) 221 9090