Töihin meille?

Kirkkonummen Huollon visiona on olla Läntisen Uudenmaan paras ja asiantuntevin ja parhaiten palveleva kiinteistöpalveluyritys.
Kirkkonummen Huolto tunnetaan yli 40 vuoden toiminnastaan, hyvästä palvelusta sekä laadukkaasta kiinteistönhuollosta ja –hoidosta johon olennaisesti liittyy kesäaikainen ulkoalueiden hoito.

Kirkkonummen Huolto Oy on Läntisen Uudenmaan johtava kiinteistöpalveluja tuottava yritys, joka tuottaa palveluja Espoosta Hankoon. Varikoita meillä on Kirkkonummella, Inkoossa ja Tammisaaressa.

Kysyntä palvelujamme kohtaan lisääntyy vakaasti, ja tarvitsemme joukkoomme iloisen palveluhenkisen työtä pelkäämättömän osaajan vahvistamaan erinomaista tiimiämme. Haemme

Kirkkonummen Huolto Oy tuottanut kokonaisvaltaisia kiinteistöpalveluja jo 45 vuoden ajan ja saavuttanut johtavan aseman Läntisen Uudenmaan kiinteistöpalvelujen tuottajana. Liikevaihtomme on yli 5 milj. euroa ja henkilökuntaa on yli 60.

Asiakasyhtiöiden määrän lisääntyessä haemme joukkoomme isännöinnin ammattilaista upeaan osaavaan joukkoomme.

HAEMME AMMATTILAISTA ISÄNNÖINTIIN
vahvistamaan isännöintipalvelujen tuottamista asiakasyhtiöihimme

Tehtäviisi kuuluu isännöintipalvelujen tuottaminen. Koko organisaatiomme tukee Sinua haastavissa työtehtävissäsi.

Odotamme sinulta joko IAT- tai AIT-tutkintoa ja näyttöä osaamisesta vastaavissa tehtävissä. Olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja tehokas tiimityöskentelijä. Olet oma-aloitteinen, pro-aktiivinen ja taitava vuorovaikutustilanteissa ja ratkaiset asioita rakentavasti. Kummankin kotimaisen kielen hallinta katsotaan eduksi. Oman auton käyttö on edellytyksenä tehtävien hoitamisessa.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän innostavassa työyhteisössä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV osoitteeseen benjam.kukko@nullkirkkonummenhuolto.fi

Tehtävää koskevat tiedustelut puh: 09 – 221 9090

Kirkkonummen Huolto Oy on Läntisen Uudenmaan johtava kiinteistöpalveluihin erikoistunut yritys. Tuotamme korkealaatuisia kiinteistöpalveluja sekä yksityiselle että julkiselle sektorille. Hoidossamme on yli 300 asiakasyhtiötä. Liikevaihtomme on yli 5 milj. € ja henkilökuntamme määrä yli 60.

Kysyntä palvelujamme kohtaan on vilkasta, ja tarvitsemme joukkoomme iloisen, oma-aloitteisen työtä pelkäämättömän asiakaspalvelijan vahvistamaan erinomaista tiimiämme.

Haemme  asiakaspalvelijaa Kirkkonummen toimistoomme

Sinä asiakaspalvelija, jolla mahdollisesti on jo kiinteistöalan kokemusta, tai tunnet olevasi henkilö, joka tarvittaessa ratkaisee kiperiä tilanteita ja uskot täyttäväsi odotuksemme 100 %, olet etsimämme henkilö. Olet valmis tarttumaan tehtäviin heti ja saat asiat luistamaan. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi ja osaamisesi ja olla mukana tuottamassa Läntisen Uudenmaan parasta kiinteistöpalvelua. Asiakaspalvelussa palvelemme kummallakin kotimaisella kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kirjalliset hakemukset pikimmiten mona.knichter@nullkirkkonummenhuolto.fi

Hae meille kesätöihin tästä