Töihin meille?

Kirkkonummen Huollon visiona on olla Läntisen Uudenmaan paras ja asiantuntevin ja parhaiten palveleva kiinteistöpalveluyritys.
Kirkkonummen Huolto tunnetaan yli 40 vuoden toiminnastaan, hyvästä palvelusta sekä laadukkaasta kiinteistönhuollosta ja –hoidosta johon olennaisesti liittyy kesäaikainen ulkoalueiden hoito.

Kirkkonummen Huolto Oy on Läntisen Uudenmaan johtava kiinteistöpalveluja tuottava yritys, joka tuottaa palveluja Espoosta Hankoon. Varikoita meillä on Kirkkonummella, Inkoossa ja Tammisaaressa.

Olemme Läntisen Uudenmaan johtava kokonaisvaltaista kiinteistöpalvelua tuottava yritys. Olemme palvelleet taloyhtiöitä vuodesta 1974. Henkilökuntamme määrä on n. 60 ja hoidossamme on yli 300 asiakasyhtiötä.

Haemme talvikaudelle 2017 – 2018

Käsilumityöntekijöitä

Työtä on tarjolla Kirkkonummen ja Raaseporin alueilla. Työmäärä vaihtelee lumitilanteen mukaan ja on tarvittaessa työhön kutsuttava. Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin kelloon katsomatta. Tehtävä on määräaikainen lumityökauden loppuun.

Lähetä hakemuksesi heti juha.tuomala@nullkirkkonummenhuolto.fi

Kysymyksiin vastaa huoltopäällikkö Juha Tuomala, puh. (09) 221 9090

Lumityökoneen kuljettajaa

Työtä on tarjolla Kirkkonummen alueella. Työmäärä vaihtelee lumitilanteen mukaan ja on tarvittaessa työhön kutsuttava. Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin kelloon katsomatta. Tehtävä on määräaikainen lumityökauden loppuun.

Lähetä hakemuksesi heti juha.tuomala@nullkirkkonummenhuolto.fi

Kysymyksiin vastaa huoltopäällikkö Juha Tuomala, puh. (09) 221 9090