Töihin meille?

Kirkkonummen Huollon visiona on olla Läntisen Uudenmaan paras ja asiantuntevin ja parhaiten palveleva kiinteistöpalveluyritys.
Kirkkonummen Huolto tunnetaan yli 40 vuoden toiminnastaan, hyvästä palvelusta sekä laadukkaasta kiinteistönhuollosta ja –hoidosta johon olennaisesti liittyy kesäaikainen ulkoalueiden hoito.

Kirkkonummen Huolto Oy on Läntisen Uudenmaan johtava kiinteistöpalveluja tuottava yritys, joka tuottaa palveluja Espoosta Hankoon. Varikoita meillä on Kirkkonummella, Inkoossa ja Tammisaaressa.

Kysyntä palvelujamme kohtaan lisääntyy vakaasti, ja tarvitsemme joukkoomme iloisen palveluhenkisen työtä pelkäämättömän osaajan vahvistamaan erinomaista tiimiämme. Haemme

1 tilinpäätös taitoinen kirjanpitäjä Kirkkonummen toimistoomme.

Työtehtäviin kuuluu pääosin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden juokseva kirjanpito ja tilinpäätöksen laadinta, vastikereskontraa, lainaosuuslaskelmien ylläpito, pieni muotoista palkan laskentaa sekä muuta toimistotehtäviä tähän liittyen.

Odotamme että sinulla on muutaman vuoden kokemus kirjanpidosta ja tilinpäätöksien laadinnasta, ATK-taitoja, olet tarkka ja oma-aloitteinen ja tunnet olevasi henkilö, joka tarvittaessa ratkaisee kiperiä tilanteita ja uskot täyttäväsi odotuksemme 100 %, olet etsimämme henkilö. Olet valmis tarttumaan työtehtäviin ja työt sujuvat oma aloitteisesti. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi ja osaamisesi ja tuottaa Läntisen Uudenmaan korkealaatuisinta kiinteistöpalvelua. Odotamme että hallitset sekä suomen että ruotsin kielen hyvin, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi heti karen.lindqvist@nullkirkkonummenhuolto.fi