Töihin meille?

Kirkkonummen Huollon visiona on olla Läntisen Uudenmaan paras ja asiantuntevin ja parhaiten palveleva kiinteistöpalveluyritys.
Kirkkonummen Huolto tunnetaan yli 40 vuoden toiminnastaan, hyvästä palvelusta sekä laadukkaasta kiinteistönhuollosta ja –hoidosta johon olennaisesti liittyy kesäaikainen ulkoalueiden hoito.

Kirkkonummen Huolto Oy on Läntisen Uudenmaan johtava kiinteistöpalveluja tuottava yritys, joka tuottaa palveluja Espoosta Hankoon. Varikoita meillä on Kirkkonummella, Inkoossa ja Tammisaaressa.

Kysyntä palvelujamme kohtaan lisääntyy vakaasti, ja tarvitsemme joukkoomme iloisen palveluhenkisen työtä pelkäämättömän osaajan vahvistamaan erinomaista tiimiämme. Haemme

Käsilumityöntekijöitä

lumityötiimiimme talvikaudelle 2018–2019. Työtä on tarjolla Kirkkonummen ja Raaseporin alueilla. Työmäärä vaihtelee lumitilanteen mukaan ja on tarvittaessa työhön kutsuttava. Työ on määräaikainen lumityökauden loppuun. Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin kelloon katsomatta.

Lähetä hakemuksesi heti juha.tuomala@nullkirkkonummenhuolto.fi

Kysymyksiin vastaa huoltopäällikkö Juha Tuomala, puh (09) 221 9090