Kiinteistönhoito

Kiinteistönhoito

Hoidamme ammattitaidolla taloyhtiön rakennuksia ja ulkoalueita yhdessä sovitulla tavalla. Viisi alueellista huoltovarikkoamme varmistavat, että hoito- ja huoltopalvelumme ovat käyttäjää lähellä ja pystymme vastaamaan erilaisiin tarpeisiin nopeasti ja laadukkaasti. Esimerkkejä nopean reagoinnin merkityksestä ovat esimerkiksi lumen auraus ja liukkaudentorjunta hiekoittamalla. Käytössämme on sähköinen järjestelmä jonne huoltotoimet kirjataan ja josta saadaan tarvittaessa dokumentointi raportin muodossa.

Koulutetut kiinteistönhoitajamme, eli huoltomiehemme seuraavat kiinteistön energiankulutusta ja toteuttavat sovittuja säätötoimenpiteitä. Kiinteistönhoitaja raportoi isännöitsijälle havaintonsa kiinteistön tilanteesta.

Kiinteistönhoitajamme pitävät talon perusasiat kunnossa ja pihat siistinä. Hyvin hoidettu piha ja lumeton ajotie ovat niitä arkisia asioita, joista näet laadukkaan työmme tuloksen.

Kiinteistönhoitopalveluumme on valittavissa eri kokonaisuuksia:

  • kiinteistönhoito ja huolto
  • ulkosiivous
  • lumityöt
  • vihertyöt

Päivystys 24/7

Päivystäjämme palvelevat 24/7. Puhelinnumeromme (09) 221 9090 vastataan toimistoajan ulkopuolella keskusvalvomossa, josta tehtävät ohjataan päivystäjällemme. Päivystäjämme hoitaa työajan ulkopuolella kiireelliset asiat kuten ovien avaukset avainten unohtamistapauksissa, viemäritukokset ja vesivuodot.

Paikallistuntemuksemme ja yhteistyöverkostomme takaavat kiinteistölle turvan äkillisissä ja yllättävissä tilanteissa.