Hyödyllistä ja Ajankohtaista tietoa

Milloin yhtiössänne vaihdettiin märkätilojen silikonisaumat, tai milloin sauna on viimeksi remontoitu?

Korona toi tullessaan muutoksia monien yhtiöiden saunatilojen käyttöön. Joissain yhtiöissä saunatilaa ei käytetä lainkaan Korona-aikana. Tämä aika kannattaa hyödyntää laittamalla paikat kuntoon.

Suomalaisilla on saunomisessa pitkät perinteet. Saunalla on meille suomalaisille suuri merkitys. Olemme tottuneet laadukkaisiin saunoihin. Saunaremontti ja pesutilojen remontti saattaakin olla paras tehdä juuri nyt. Ja jollei tarvetta ole koko remontille, ehkäpä vain märkätilojen silikonisaumojen uudistaminen olisi paikallaan.

Pesutilojen silikonisaumojen vaihto

Silikonilla viimeistellään kylpyhuoneen liikkuvat saumat kuten seinien kulmat, lattian ja seinälaatan rajat sekä kalusteiden läpivientien ympärykset. Pesutiloissa käytetään saniteettisilikonia, joka sisältää homeenestoainetta. Ajan myötä saumat kuivuvat ja homesuojaus kuluu pois, jolloin silikonisaumojen vaihto on ajankohtaista.

Ota yhteyttä isännöitsijääsi tai rakennuspuolen henkilöihin. Tulemme paikan päälle tarkastamaan tilanteen ja laadimme Teille ehdotuksen hintatietoineen pohjautuen esittämiinne toiveisiin.

Kun Korona taas hellittää pääsevät taloyhtiön asukkaat nauttimaan saunan löylyistä uudessa, upeassa saunassa!

30.4.2020