Hyödyllistä ja Ajankohtaista tietoa

Oliko asunnossasi viime kesänä kuuma? Tehdäänkö asialle jotain jo keväällä?

Ilmalämpöpumpun puhdistus Fresh Wash® -menetelmällä kannattaa! Kyseinen menetelmä on ainoa, jolla ilmalämpöpumppusi syväpuhdistetaan ja kone on sen jälkeen uutta vastaavassa kunnossa.

Ilmalämpöpumpun osittainen puhdistaminen kotikonstein on usein nopea muutaman minuutin toimenpide, jossa suodattimet irrotetaan ja muoviosat imuroidaan.

Sisäelementtien tarkka puhdistus ei kuitenkaan onnistu ja koneen sisään jää hometta, likaa, rasvaa, pölyä, ja muita koneen tehoa sekä ilmanlaatua haittaavia aineita.

Fresh Wash® ilmalämpöpumpun pesu on ensimmäinen todellinen ratkaisu sisäelementtien tehokkaaseen puhdistukseen. Ilmalämpöpumpun Fresh Wash® -pesu ei aiheuta sotkua asiakkaan tiloihin ja on helppo ja kotitalousvähennyskelpoinen tapa suorittaa ilmalämpöpumpun puhdistus.

Puhdas sisäilma

Pesemme pumpun sisäelementit rasvasta, homeesta ja muista terveydelle haitallisista aineista. Ennen FreshWash®-pesua ilmalämpöpumpun syväpuhdistus on ollut mahdoton tehtävä.

Asiakaslähtöinen palvelu

Fresh Wash® on osa Teamtech osakeyhtiötä, joka tunnetaan yhtenä Uudenmaan luotettavimmista ja asiakaslähtöisimmistä LVI-alan toimijoista. Asiakastyytyväisyystutkimuksessa yli 96 % asiakkaista suosittelisi yritystä. Läntisen Uudenmaan alueella FreshWash®-pesut tuottaa Kirkkonummen Huolto Oy

Tehokkuus nousee

Fresh Wash® -pesu parantaa ilmalämpöpumpun tehokkuutta ja säästät rahaa lämmitys- sekä jäähdytyskustannuksissa. Lisäksi puhallinmoottorin kuluminen vähenee, jolloin laitteen käyttöikä pitenee!

Patentoitu tekniikka

Tehokas ilmalämpöpumpun Fresh Wash® -pesu perustuu uuteen patentoituun innovaatioon. Menetelmä on kehitetty tarpeeseen eikä vastaavia ratkaisuja ilmalämpöpumppujen perusteelliseen pesuun ole.

Katso esittelyvideo

Ilmalämpöpumpun puhdistus kotikonstein jättää pumpun sisälle hometta, pölyä, rasvaa ja muita ilmanlaatua ja pumpun tehoa heikentäviä aineita? Fresh Wash® on ensimmäinen ratkaisu pumpun sisäelementtien pesuun!

Katso kuinka paljon likaa pumpusta irtoaa!

         

5.3.2019