Hyödyllistä ja Ajankohtaista tietoa

TALOYHTIÖN VUOSI – ELOKUU

Elokuussa hallitus kokoontuu tarvittaessa ja käy läpi taloyhtiön taloutta ja muita ajankohtaisia asioita. Kiinteistönhoidossa hoidetaan edelleen kesäajan töitä. Palvelujen tuottamisessa huomioidaan edelleen koronavirus, vaikka rajoituksiin on tullut muutoksia.

Hallinto

Hallitus kokoontuu tarvittaessa tai saa tilannetiedot suoraan isännöitsijältä. Samalla seurataan, miten talousarvio on toteutunut ja miten vuosi on muuten taloyhtiössä tähän mennessä sujunut. Jos taloyhtiössä on tulossa korjaushankkeita, nyt on pikkuhiljaa aika ryhtyä suunnittelemaan niitä.

Kiinteistönhoito

Ulkotyöt

Pihan nurmikoita leikataan edelleen ja seurataan. Mikäli taloyhtiössä on päätetty tehdä hoitoleikkauksia, niitä voi osittain tehdä elokuussa.

Sisätyöt

Tehdään muita huoltokalenterin osoittamia tarkistuksia ja tehtäviä. Lisäksi aloitetaan ulkovalaistuksen toimivuuden tarkastus ja ryhdytään vaihtamaan palaneita lamppuja pihavalaisimiin.

Viestintä

Huoneistotieto.fi palvelun kautta saat tiedot suoraan puhelimeesi. Taloyhtiön ajankohtaiset asiat löytyvät taloyhtiösi sähköiseltä ilmoitustaululta.

KIRKKONUMMEN HUOLTO palvelee koko kesäajan 8–16 arkisin ja hälytyspalvelu toimii 24/7 koko kesän. Tarvitset vain yhden puhelinnumeron + 358 9 221 9090

Liputuspäivät

9.8. Tove Janssonin ja suomalaisen taiteen päivä (suositellaan liputusta)

29.8. Suomen luonnon päivä (suositellaan liputusta)