Hyödyllistä ja Ajankohtaista tietoa

TALOYHTIÖN VUOSI – LOKAKUU

Lokakuussa hallituksessa pohditaan strategiaan liittyviä asioita ja tehdään mahdollisia päivityksiä siihen. Kiinteistönhoidossa keskitytään erilaisiin tarkastustehtäviin ja siirretään kellokytkimet ym. ajastukset talviaikaan.

Lokakuussa vietetään valtakunnallista Energiansäästöviikkoa 11.-17.10.2021. Sen aikana asukkaille voi jakaa vaikkapa energiansäästövinkkejä.

Hallinto           

Tarkastetaan onko strategia ajan tasalla vai vaatiiko se päivittämistä. Lisäksi varmistetaan, että seuraavan vuoden kunnossapitohankkeiden suunnitelmat ja kuntotutkimukset ovat edenneet odotetusti ja valmistaudutaan tekemään asiaa koskevia päätöksiä/ päätösehdotuksia.

Kiinteistönhoito

Ulkotyöt

Tarkistetaan salaojajärjestelmä, rännien ja syöksytorvien sulatuskaapeleiden kunto ja toiminta, kattokaivojen, räystäskourujen ja rännien eheys ja toiminta (lehtien putoamisen jälkeen, ennen pakkasia) sekä puhdistetaan tarvittaessa rännit lehdistä.

Sisätyöt

Siirretään kellokytkimet talviaikaan. Tarkistetaan patteriverkoston säätölaitteiden toimivuus ja tarkistetaan että lämmityslaitteet toimivat kuten kuuluu.

Viestintä

Asukkaita ja osakkaita on hyvä muistuttaa energiansäästöstä. Tämä on hyvä mahdollisuus muistuttaa energiatehokkuudesta!

Muuta ajankohtaista

Kesäaika päättyy ja siirrytään talviaikaan sunnuntaina 31.10.2021.

Energiansäästöviikkoa vietetään viikolla 41.

Liputuspäivät

1.10. Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen päivä

10.10. Aleksis Kiven päivä, suomalaisen kirjallisuuden päivä

24.10. YK:n päivä