Myymässä asuntoa?

Myymässä asuntoa?

Onko aika myydä asuntosi? Parhaiten ja edullisimmin sen teet Kirkkonummen Huollon yhteistyövälittäjän Blokin uutta palvelua hyödyntäen: Palvelu yhdistää itsemyynnin ja hyvän välittäjän parhaat puolet. Tässä Blokin palvelussa asunnon omistaja esittelee asuntonsa itse ja Blok hoitaa asunnon markkinoinnin ja asuntokauppaan liittyvät paperityöt. Lisäksi Blokin asiantunteva LKV-tiimi palvelee sinua läpi koko myyntiprosessin antaen tukea ja turvaa. Tavanomaiseen välittäjään verrattuna tämä palvelu on huomattavan edullinen, vain 0,75 % asunnon velattomasta hinnasta. Jos asunto ei jostain syystä mene kaupaksi et maksa mitään.

Tutustu palveluun

 

Miten palvelu toimii?

Aloita hinta-arviolla.

Tee alustava hinta-arvio asunnostasi palvelun kautta muutamassa minuutissa. Hinta-arvio on ilmainen, vaikka et olisi vielä myymässä asuntoasi.  Palvelun antama hinta-arvio perustuu toteutuneisiin kauppoihin, joten hinta-arvio tähtää antamaan sinulle arvion asunnon markkina-arvosta. Palvelun antama arvio toimii keskustelun pohjana. Lisäksi autamme ja neuvomme asuntosi hinnottelussa. Lopullisen pyyntihinnan päättää aina asunnon omistaja.

Tilaamme paperit ja valokuvaajan

Hoidamme kaikki asunnon myyntiin liittyvän paperityön. Tämä tarkoittaa, että tilaamme ja käymme läpi isännöitsijäntodistuksen sekä kaikki taloyhtiön paperit, kuten yhtiöjärjestyksen, pitkän tähtäimen suunnitelman, tasekirjan ja talousarvion. Asiakirjojen perusteella laadimme virallisen myyntiesitteen. Kaupantekoa varten laaditaan myös kauppakirja sekä täytetään varainsiirtoveroilmoitus ostajalle.

Pohjapiirros

Teetämme asunnostasi mahdollisimman tarkan pohjapiirroksen. Asunnon pohjapiirros on tärkeä asunnon markkinoinnin kannalta.

Valokuvaus & virtuaaliesittely

Valokuvaamme asuntosi yhdessä alan parhaimpien ammattilaisten kanssa. Valokuvauksen lisäksi teemme asunnosta virtuaaliesittelyn, jonka avulla asuntoon on erittäin helppo tutustua jo netissä.

Virtuaaliesittelyssä voit kierrellä asunnossa aivan vapaasti. Lisäksi asunnon mittasuhteet, näkymät ja pohja tulevat hienosti esiin.

Asunnon markkinointi

Asunnostasi luodaan moderni myynti-ilmoitus ja sitä markkinoidaan johtavissa asuntoportaaleissa (Etuovi, Oikotie) sekä sosiaaliseen median kanavissa (Facebook, Instagram & Twitter). Käytämme viimeisintä markkinointiteknologiaa kohdentamaan markkinointia heille, jotka ovat todennäköisimmin kiinnostuneita asunnostasi.

Esittele asuntosi itse

Olet oman kotisi asiantuntija: tunnet asuntosi joka nurkan ja komeron. Osaat vastata moniin arkipäiväisiin kysymyksiin kodistasi ja lähialueesta, joihin tavanomainen kiinteistönvälittäjä ei välttämättä osaa vastata. Asuntoesittelysi tueksi saat postitse esittelytilaisuuden tukipaketin, joka sisältää mm. kyltit oviin (alaovi, asunnon ovi), suojatossuja, ohjeita esittelytilaisuutta varten sekä asuntosi virallisia myyntiesitteitä.

Vastaanota tarjouksia ja tee kaupat

Myyntitapahtuman helpottamiseksi saat käyttöösi sähköisen tarjouskauppa-alustan, josta näet kaikki vastaanotetut tarjoukset. Voit myös hyväksyä tarjouksen, tai antaa vastatarjouksen tai hylätä tarjouksen. Palvelun kautta jätetyt tarjoukset on allekirjoitettu sähköisesti, joten voit luottaa niiden todenperäisyyteen. Kun hyväksyt tarjouksen, ja on kaupanteon aika, palvelu lähettää sinulle täytetyt kauppakirjat ja asiakirjat kaupantekotilaisuutta varten. Saat lisäksi yksityiskohtaiset ohjeet kaupantekotilaisuuden onnistumisen takaamiseksi.

Tuki ja nimetty asiakaspalvelija

Blok tukee ja ja autaa sinua koko myyntitapahtuman ajan. Asiakaspalvelumme auttaa niin puhelimitse 044 241 6380 kuin chatissakin. Sinua palvelee aina laillistettu (LKV), nimetty kiinteistönvälittäjämme. Ohjeistamme sinua asuntosi stailauksessa niin kuvausta kuin myyntiä varten ja annamme vinkkejä myyntitilaisuutta varten.

Mitä siis jää asunnon omistajan tehtäväksi?

Tehtäväksesi jää asunnon siivous valokuvausta ja myyntiä varten sekä itse esittelytilaisuuden pitäminen. Myyjänä voit myös kirjoittaa oman, henkilökohtaisen esittelytekstin asunnon varsinaisen esittelytekstin lisäksi. Lisäksi myyjänä sinun pitää olla paikalla kaupantekotilaisuudessa.

Mitä jos en saa asuntoa myytyä?

Ei hätää! Jos asunnon myynti kangertelee, annamme mielellämme vinkkejä kaupanteon edistämiseksi. Muistathan, ettemme veloita senttiäkään, jos asuntosi ei mene kaupaksi.

Tutustu palveluun jo tänään

30.7.2018